Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-30@17:09:39 GMT

توليد پماد ضدزخم سوختي با ترکيبات طبيعي

تاریخ انتشار: ۵ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۹۲۲۶۲

خبرگزاری آریا-محققان یک شرکت دانش بنیان پماد ضد زخم سوختی با مواد برپایه ترکیبات طبیعی تولید کرده اند که هیچ گونه عوارض جانبی ندارد و بر پایه فناوری نانوبیوتکنولوژی ساخته شده تا اثربخشی آن بیشتر شود.
به گزارش خبرگزاری آریا، مدیرعامل این شرکت دانش بنیان گفت: برای تولید محصول پماد ضد زخم‌های سوختگی، 12 سال پروژه‌های تحقیقاتی انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این محصول با مواد برپایه ترکیبات طبیعی تولید شده که هیچ گونه عوارض جانبی ندارد و برخلاف پماد‌های موجود در بازار که ترکیبات شیمیایی دارند، بر پایه فناوری نانوبیوتکنولوژی ساخته شده تا اثربخشی آن بیشتر شود.
وی افزود: مزیت اصلی این محصول این است که هیچ عارضه جانبی از خود نشان نداده و اثر ضد میکروبی خوبی روی باکتری‌های حامل عفونت‌های سوختگی که برخی غیرقابل درمان هستند، دارد. همچنین این محصول علاوه بر اینکه اثر ضد عفونی سوختگی دارد، تأثیر قابل توجهی روی ترمیم بافت‌های سوخته دارد.
این دانش آموخته دانشگاه آزاد درباره مهمترین چالش‌ها و موانع شرکت‌های دانش بنیان کشور، بیان کرد: تقویت محصولات دانش بنیان همانگونه که رهبر معظم انقلاب فرموده اند، راهکار نجات اقتصاد کشور است و به عنوان یک فناور تلاش می‌کنیم در این راه به اعتلای کشور کمک کنیم.
وی ادامه داد: وجود بروکراسی‌های سنتی، تأمین وام‌های کم بهره جهت افزایش تولید و طراحی محصولات جدید با به کارگیری نیرو‌های جوان و تحصیلکرده بر این حوزه و حمایت‌های تأمین اجتماعی و نظام وظیفه نخبگان از جمله مشکلات و موانع پیش روی است.
این فعال فناور درباره برون رفت از این چالش‌ها گفت: انتظار می‌رود شرکت‌های دانش بنیان نوپا و مستقر در مراکز رشد دانشگاهی مشمول حمایت‌های تأمین اجتماعی، سازمان مالیاتی، ارگان‌های ارائه دهنده مجوز‌های کسب و کار، بنیاد نخبگان نیرو‌های مسلح (جهت ارائه حمایت‌های نظام وظیفه به مشمولان و ارائه حمایت‌های اقتصادی توسط بانک‌ها و مؤسسات مالی و اعتباری) شوند.
وی تأکید کرد: از مسئولان و مدیران مرتبط با این فعالیت‌ها انتظار می‌رود با سعه صدر و اعتماد به جوانان راهگشای مسیر آنان باشند، چرا که گاهی می‌توان آتش امید را در قلب جوانان با انگیزه شعله ور‌تر کرد و امید است مسئولان تمام توان خود را برای برون رفت جامعه از اقتصاد واسطه گری و آغاز اقتصاد تولیدمحور به کار برند.
این فناور درباره رویکرد دولت جدید در حمایت از دانش بنیان‌ها گفت: رویکرد دولت حتماً مثبت است، اما باید دید چه مقدار از این رویکرد محقق می‌شود، انتظار می‌رود، با هر مسئولی که در این راه مانع تراشی یا سلب اعتماد کند، برخورد قاطع و مصمم صورت گیرد.
مدیرعامل این شرکت دانش بنیان ادامه داد: پارک‌های علم و فناوری و مراکز رشد با اهداف و سیاست‌های درستی تأسیس شده است و بی شک گسترش آن‌ها باعث رونق شرکت‌های دانش بنیان خواهد شد.
وی افزود: محصول پماد ضد زخم‌های سوختگی پس از 12 سال کار تحقیقاتی تولید شده که قرار است این محصول در رویداد عصر امید دانشگاه آزاد اسلامی به نمایش گذاشته شود.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: دانش بنیان پماد ضد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۹۲۲۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی طراحی شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری، محمدعلی خزایی، رئیس هیئت مدیره شرکت دانش‌بنیان فعال در زمینه ساخت ربات‌های صنعتی، درباره ربات ساخته‌شده با درجه آزادی ۷ توضیح داد:این ربات در خطوط پرکن محصولات پتروشیمی و صنایع سیمان کاربرد دارد و می‌تواند به صورت خودکار، محصولات را در کیسه‌های ۵۰ کیلوگرمی پر کند و روی تریلر بچیند. این ربات قادر به پر کردن ۲۰ کیسه در هر بار عملیات است.

خزایی افزود: علاوه بر این، بالغ بر ۱۵۰ قطعه و تجهیز مورد استفاده در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی را برای نخستین بار در سطح کشور طراحی و بومی‌سازی کرده‌ایم. به دلیل تحریم‌ها و شرایط اقتصادی، امکان واردات این قطعات وجود نداشت. تمام ۱۵۰ قطعه در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی نصب و راه‌اندازی شده و عملکرد موفقی داشته‌اند.

وی در خصوص بزرگ‌ترین دستاورد این مجموعه دانش‌بنیان گفت: مهم‌ترین اتفاق در مجموعه ما، اعتماد به دانشجویان و نیروی متخصص ایرانی بود. ما با حمایت و کمک این افراد توانستیم برای اولین بار این ربات را طراحی و نصب کنیم. این کار بزرگ توسط نخبگان ایرانی انجام شد و نهاد ریاست جمهوری نیز در زمینه دانش‌بنیان شدن به ما کمک شایانی کرد.

خزایی تصریح کرد: قیمت تجهیز ما حدود ۱۵ میلیارد تومان برآورد شده است، در حالی که نمونه خارجی آن ۹۰ میلیارد تومان قیمت دارد. محصول ما خدمات پس از فروش و پشتیبانی دارد که شرکت‌های خارجی ارائه نمی‌دهند.

رئیس هیئت مدیره این شرکت دانش‌بنیان ادامه داد: محصول ما در قسمت تعمیر و نگهداری به گونه‌ای طراحی شده که در صورت بروز اشکال در عملکرد ربات، به راحتی از خط خارج شده و به صورت دستی به فعالیت خود ادامه می‌دهد تا مشکل حل شود. این در حالی است که درباره محصولات شرکت‌های خارجی، تا زمانی که قطعات از خارج از کشور برسد، مدت زیادی زمان می‌برد. محصول ما تا حدودی از ارزبری نیز جلوگیری کرده است.

خزایی در خصوص رقم اشتغال‌زایی مستقیم و غیرمستقیم ایجاد شده توسط این مجموعه گفت: در مجموعه ما به طور مستقیم برای ۲۰ نفر شغل ایجاد شده است و حدود ۶۰ نفر نیز به صورت غیرمستقیم با ما همکاری می‌کنند.

 این فعال حوزه فناوری در خصوص استفاده از حمایت‌های معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری گفت: این مجموعه در حال حاضر نیازمند حمایت‌های مالی است که در این راستا، تقاضا داریم که بانک‌ها با ارائه تسهیلات و تسریع در فرآیند دریافت وام، همکاری بیشتری با ما داشته باشند. همچنین، خواهان حمایت در زمینه‌ حضور در نمایشگاه‌ها، بهره‌مندی از معافیت‌های مالیاتی و دریافت زمین  برای توسعه فعالیت‌های خود هستیم.

وی در پایان خواستار در نظر گرفتن تدابیری برای جلوگیری از واردات محصولات مشابه تولیدات ایرانی شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تحقق مشارکت مردم در رشد تولید با توسعه اقتصاد دانش بنیان
  • تولید اکسل خودرو در شرکت دانش بنیان چهارمحال و بختیاری
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر محصولی ازشرکتی دانش‌بنیان
  • بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • سود مشارکت خودروسازان و دانش‌بنیان‌ها در تولید قطعات خودرویی
  • سازمان اوقاف از جهش اقتصادی و مؤسسات دانش‌بنیان حمایت می‌کند
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند
  • ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی طراحی شد
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر توسط یک شرکت دانش‌بنیان