Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز چهارشنبه روابط عمومی صندوق نوآوری وشکوفایی، احمد صادقی مدیر عامل این شرکت دانش بنیان توضیح داد: از یک پماد سوختگی انتظار می‌رود که ضمن کاهش سریع درد و سوزش، از تاول زدن هم جلوگیری کند که پماد «ریکاو» نه‌تنها این ویژگی‌ها را دارد بلکه در صورت مواجهه با سوختگی جلدی خیلی شدید می‌تواند پوست بیمار را نیز ترمیم کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود:‌ پماد سوختگی «ریکاو» با ماهیت کالای مصرفی و دارویی، اثرات سه‌گانه درمانی شامل ضد درد بودن، ترمیم زخم و کاهش جای سوختگی را در درمان انجام می‌دهد و از ایجاد تاولهای جدید نیز جلوگیری می‌کند.

صادقی در مورد کاربردهای دیگر این دارو نیز گفت: کاربرد اصلی «ریکاو» برای درمان انواع سوختگی‌های درجه اول و درجه دوم است،  علاوه بر این پماد ریکاو برای درمان سوختگی‌های درجه سوم، سوختگی‌های حاصل از لیزر درمانی و پرتودرمانی، سوختگی پای بچه یا همان ادرار سوختگی، زخم پای دیابتی و درمان شقاق سینه مادران شیرده مورد استفاده قرار می‌گیرد.

وی ادامه داد: یکی دیگر از کاربردهایی که بر اثر تجربه به ویژگی‌های این محصول اضافه شده است درمان زخم بستر در تمامی مراحل حادث شدن زخم است زیرا زخم بستر در مراحل مختلف به درمان‌های مختلف مانند برش بافت نیاز دارد اما اگر از این پماد استفاده شود قابلیت ترمیم برای بافت‌های از بین رفته درشت و کوچک را دارد.

وی در مورد برنامه‌های آینده شرکت برای تولید محصولات دانش بنیان دیگر افزود: گسترش واحد تحقیق و توسعه یکی از برنامه‌های کلیدی و اساسی شرکت است به‌طوری‌که ۲۰ درصد از نیروی شرکت در بخش تحقیق و توسعه R&D شرکت فعالیت می‌کنند و حدود ۱۸ نفر متخصص در زمینه‌های پزشکی، داروسازی و دکترای تخصص‌های مرتبط در این واحد مشغول به فعالیت هستند.
وی نیروهای شاغل در این شرکت را ۸۰ نفر عنوان کرد و گفت: در حال حاضر ۳ محصول دیگر تولید شده است که در مرحله دریافت گواهی دانش بنیانی هستند و محصولات دیگری نیز در مرحله دریافت پروانه تولید قرار دارند.
صادقی در خصوص صادرات نیز توضیح داد: برای فراهم کردن امکان صادرات محصولات شرکت، در نمایشگاه تایلند حضور داشتیم و مذاکراتی نیز با کشورهای روسیه، پاکستان و افغانستان در حال انجام است، اما هنوز به حجم قابل قبول صادراتی نرسیده‌ایم زیرا صادرات دارو به کشورهای دیگر و ثبت آن در کشورهای هدف نیازمند زمان و هزینه زیادی است.
او همچنین افزود:  این شرکت از صندوق نوآوری و شکوفایی مبلغ سه میلیارد تومان تسهیلات سرمایه در گردش دریافت کرد، تسهیلات صندوق نوآوری از حداقل‌های مورد انتظار شرکت فراتر بوده است.

برچسب‌ها صندوق نوآوری و شکوفایی تسهیلات ارزان قیمت دانش‎ بنیان ‎ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: صندوق نوآوری و شکوفایی تسهیلات ارزان قیمت دانش بنیان ها صندوق نوآوری و شکوفایی تسهیلات ارزان قیمت دانش بنیان ها اخبار کنکور صندوق نوآوری دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۳۳۰۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، حمزه کازرونی مدیرعامل شرکت دانش بنیان فعال درزمینه تولید مواد نانو ساختار و  مستقر در پارک فناوری پردیس در خصوص فعالیت‌های این شرکت توضیح داد: حوزه فعالیت این شرکت در تولید کاتالیست‌ها و مواد نانوساختار است که از سال ۱۳۸۹ فعالیت خود را آغاز کرده است. مأموریت شرکت، ورود در فناوری‌های سطح بالا در نانوفناوری است.

وی افزود: عمده محصولات تولیدی و فناوری‌های توسعه یافته در این شرکت دانش‌بنیان در اختیار چند شرکت محدود در جهان بوده که توسط متخصصان این شرکت بومی سازی شده است.

کازرونی نمونه‌هایی آورد و گفت: به عنوان نمونه در حوزه کاتالیست ها، این شرکت بر روی کاتالیست‌های ریفرمینگ نفتا فعالیت داشته است که در تولید بنزین کاربرد دارد.

کازرونی ادامه داد: از دیگر محصولات جدید این شرکت می‌توان به نانوافزودنی سوخت دیزل اشاره کرد که جزو آخرین فناوری‌های افزودنی سوخت می‌باشد و در اختیار یک شرکت آمریکایی بوده است که در داخل بومی سازی شده است.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان، در پایان از تولید لیسانس بر اساس فناوری ODH خبر داد و گفت: این لیسانس برای اولین بار در دنیا توسط این شرکت ایجاد شده و برنامه ریزی جهت توسعه فناوری آن در مقیاس صنعتی در حال اجرا است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تحقق مشارکت مردم در رشد تولید با توسعه اقتصاد دانش بنیان
  • تولید اکسل خودرو در شرکت دانش بنیان چهارمحال و بختیاری
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر محصولی ازشرکتی دانش‌بنیان
  • بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • سود مشارکت خودروسازان و دانش‌بنیان‌ها در تولید قطعات خودرویی
  • سازمان اوقاف از جهش اقتصادی و مؤسسات دانش‌بنیان حمایت می‌کند
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند
  • بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر توسط یک شرکت دانش‌بنیان