Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، آزاده سری مدیر مرکز رشد علوم دارویی واحد دامغان درباره چگونگی ایجاد، فعالیت‌ها و دستاوردهای مرکز رشد علوم دارویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان اظهار کرد: «این مرکز رشد شهریور ۹۷ موافقت اصولی را از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اخذ کرد و اکنون ۱۸ ماه از آغاز فعالیت آن می‌گذرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

وی درباره فعالیت‌های مرکز رشد علوم دارویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان گفت: «در مدتی که این مرکز رشد فعال شده عقد تفاهم‌نامه با مرکز تحقیقات گیاهان دارویی داشته‌ایم که طرح تولید گیاه آلوئه‌ورا خروجی آن بوده و یکی از دانشجویان هم پماد این گیاه را ساخته و در مرحله تولید است.»

به گفته مدیر مرکز رشد علوم دارویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان عقد تفاهم‌نامه با یک شرکت داروسازی به‌منظور تولید مواد اولیه دارویی از دیگر فعالیت‌های این مرکز رشد بوده است.

سری افزود: «برای جمع‌آوری ایده‌های دانشجویی چند استارت‌آپ ویکند و پیش رویداد برگزار کردیم که حدود ۲۰۰ ایده گرفتیم و دو ایده اکنون به‌عنوان هسته فناور در مرکز رشد دارویی این واحد دانشگاهی در حال فعالیت هستند که یکی از آن ایده‌ها کاشت، پرورش و برداشت گیاه آلوئه‌ورا است.»

وی خاطرنشان کرد: «در مدت مدیریتم در این مرکز رشد، دو دانشجوی واحد دانشگاهی دامغان با یکی از شرکت‌های داروسازی مشغول ساخت قرص‌های ODT یا (Orally disintegrating tablet) هستند که اوایل سال جاری بازار خواهند شد.»

مدیر مرکز رشد علوم دارویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان درباره اهداف و برنامه‌های پیش روی این مرکز گفت: «یکی از اهداف اصلی در این مرکز تحقیقات پزشکی تولید مواد اولیه دارویی است که بیش از ۸۰درصد آنها از خارج وارد می‌شوند.»

سری یادآور شد: «هدف دانشگاه این است که با یکی از شرکت‌های دارویی که در این استان فعالیت دارد در زمینه تولید مواد اولیه و reference standard دارویی که قیمت بالایی دارند و خرید آن برای شرکت‌های دارویی در مقادیر بالا به‌صرفه نیست، همکاری کنیم و در این راستا با یکی از شرکت‌های دارویی تفاهم‌نامه‌ای نوشته‌ایم و قصد ورود در این عرصه را داریم.»

این استاد دانشگاه که تخصص خود را در داروسازی صنعتی گرفته افزود: «با توجه به اینکه تخصص بنده در حوزه دارو است، تمرکز این مرکز رشد نیز در این حوزه بوده و هدف این است که با اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان در رشته داروسازی و همین‌طور شرکت‌های دارویی در زمینه finish products و تولید محصولات اولیه فعال باشیم.»

سری خاطرنشان کرد که اکنون پنج هسته و دو واحد فناور و دو شرکت دانش‌بنیان در این مرکز رشد در حال فعالیت هستند.

وی درباره دستاوردهای این مرکز رشد اظهار کرد: «تولید محصول دارویی نیاز به زمان دارد و همانطور که گفتم تقریبا از اواسط سال ۹۷ موافقت اصولی مرکز را گرفته‌ایم و شاید صحبت کردن درباره دستاورد علمی زود باشد.»

این استاد دانشگاه بیان کرد: «راه‌اندازی گلخانه ۲ هزار مترمربعی با همکاری مرکز تحقیقات گیاهان دارویی (کاشت و برداشت آلوئه‌ورا) و ساخت پماد ضد سوختگی که از گیاه آلوئه‌ورا به دست آمده و در مرحله تولید صنعتی است را می‌توان از دستاوردهای این مرکز عنوان کرد.»

انتهای پیام/

167 / 167 تولید استاندارد دارویی مرکز رشد دامغان آزاده سری ساخت پماد سوختگی گیاه آلوئه‌ورا

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: تولید استاندارد دارویی مرکز رشد دامغان گیاه آلوئه ورا شرکت های دارویی گیاه آلوئه ورا مرکز رشد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۹۴۵۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه مسکن ملی پرند متری ۱۰ میلیون تومان

به گفت مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید پرند ۴۰۰۰ واحد نهضت ملی مسکن این شهر تا تابستان امسال تحویل متقاضیان می‌شود که هزینه این واحدها با مشاعات حدود ۱۰ میلیون تومان در هر متر مربع بوده است.

به گزارش ایسنا، آرش صیادی امروز در جریان بازدید خبرنگاران از پروژه‌های نهضت ملی مسکن شهر جدید پرند اظهار کرد: در طرح نهضت ملی مسکن، سهم شهر جدید پرند ۳۳ هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی است که در مراحل مختلف ساخت قرار دارند. تعداد ۳۰۰۰ واحد مربوط به طرح اقدام ملی بوده که سال ۱۴۰۰ آغاز شده بود. از خرداد ۱۴۰۱ نیز پروژه نهضت ملی مسکن شروع شد.

وی افزود: بخشی از واحدهای مسکونی در پرند آماده واگذاری است اما به دلیل عدم تکمیل زیرساخت‌ها از جمله آب و فاضلاب امکان واگذاری آن وجود ندارد. در حال حاضر ۴۰۰۰ واحد برای واگذاری منتظر تامین تاسیسات بوده که تا تابستان امسال به بهره‌برداری می‌رسد. تعداد ١٧٠٠ واحد از آن مربوط به نهضت ملی مسکن است.

مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید پرند با اشاره به ثبت نام ۲۲۰ هزار متقاضی نهضت ملی مسکن  در پرند گفت: از این تعداد بیش از ۸۰ هزار نفر واوجد شرایط بودند. پس از طی دو نوبت الحاق زمین هم‌اکنون ۳۳ هزار و ۵۰۰ واحد در حال ساخت است و برای ساخت حدود ۴٠ هزار واحد زمین کم داریم. یعنی زمینی معادل ١٣٠٠ هکتار باید تامین شود. البته شهرک اعتمادیه با ظرفیت ١١ هزار واحد در حال ساخت است اما در نهایت برای ساخت حدود ۴٠ هزار واحد زمین کم داریم.

عنوان

به گفته صیادی، آورده متقاضیانی که واحدهای آنها تا تابستان آماده می‌شود حدود ۷۰۰ میلیون تومان بوده که هزینه ساخت واحدها با مشاعات آنها تقریبا ۱۰ میلیون تومان در هر متر مربع برآورد می‌شود.

مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید پرند در توضیح هزینه ساخت واحدها گفت: تلاش وزارت راه و شهرسازی و مجموعه دولت این بوده تا قیمت نهضت ملی مسکن را مدیریت کند و تقریبا یکسان باشد. اما واقعیت این است که تورم با قیمت‌ها همخوانی ندارد. وزارت راه و شهرسازی قیمت زمین را از مسکن حذف کرده تا هزینه ساخت کاهش یابد. البته با توجه به اینکه قراردادها مشمول تعدیل می‌شود  از متقاضیان نهضت ملی مسکن می‌خواهیم به‌موقع نسبت به تامین آورده خود اقدام کنند.

وی اعلام کرد: هم‌اکنون ۸۰۰ واحد برای هنرمندان و خبرنگاران معرفی شده که وزارت ارشاد در حال ساخت و در مرحله بتن‌ریزی قرار دارد.

مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید پرند درباره واحدهای خالی این شهر گفت: سال گذشته ۱۳ هزار واحد مسکونی خالی شناسایی و هم‌اکنون ۱۰ هزار واحد به سازمان امور مالیاتی برای اخذ مالیات معرفی شده است؛ البته احتمال وجود ۳۰۰۰ واحد خالی از سکنه دیگر در این شهر جدید وجود دارد.

صیادی با بیان اینکه خرید و فروش امتیاز نهضت ملی مسکن غیر قانونی است، بیان کرد: امتیاز هیچ هویت حقوقی ندارد و امکان دارد افراد دارنده امتیاز از آن حذف شوند. بنابراین مردم بدانند این قرارداد بسیار پرریسک است و امکان دارد تمام سرمایه خود را از دست بدهند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رشد ۴۶ درصدی ساخت خوابگاه‌های متاهلی در دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • ایران به‌دنبال همکاری و کمک به سوریه در تولید دارو است
  • تلاش برای شکستن خواب بذر خاویار گیاهی در خراسان شمالی
  • تامین زمین برای ۹۰ هزار واحد مسکن ملی در سیستان و بلوچستان
  • پیشگیری از سرقت دوچرخه و موتورسیکلت با ساخت پارکینگ هوشمند
  • هزینه مسکن ملی پرند متری ۱۰ میلیون تومان
  • دانشگاه بنگاه اقتصادی نیست/ لزوم تولید دانش کاربردی برای تبدیل به سرمایه
  • خبر‌هایی از بزرگداشت هفته کار و کارگر در دامغان
  • کشف و ضبط بیش از ۴ تن لبنیات سنتی غیربهداشتی در کرمانشاه
  • ۱۰ درصد از تولیدات گل و گیاه مازندران صادر می‌شود