Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسیر پرپیچ و تلاطم ترمیم سلولی یکی از نیازهایی است که به کمک محصولات دانش‌بنیان سلولی و گیاهی هموار شده و شرکت‌های دانش‌بنیان در تولید محصولات این حوزه به موفقیت‌های قابل توجهی دست یافته‌اند.

بر همین اساس یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی با کار پژوهشی روی پروژه‌های سلولی و فناور، توانسته است محصولاتی را در این زمینه تولید کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

غلامحسین محمدی، مدیرعامل این شرکت فناور با اشاره به پژوهش‌های موفق در زمینه تولید محصولی با ویژگی ترمیم سلولی و درمان سوختگی اظهار کرد: فعالان فناور این شرکت دانش‌بنیان با همکاری مرکز تحقیقات سوختگی دانشگاه شیراز پمادی را تولید کرده‌اند که ضمن درمان سوختگی به تکثیر سلولی کمک می‌کند.

وی با اشاره به این‌که پایه این محصول گیاهی است، عنوان می‌کند: این درمان که بر اساس خواص منحصر به فرد گیاه «برازمبل» تولید شده است با همین عنوان تجاری به بازار ارائه می‌شود، این محصول که در شکل پماد ارائه می‌شود، توانسته است کارآمدی خود را در درمان و ترمیم عارضه‌های پوستی همچون سوختگی به خوبی نشان دهد.

محمدی با اشاره به این‌که داروی تولیدشده، عاری از عوارض سمی و مضر است، ادامه می‌دهد: در مراحل گوناگون آزمایش‌های انجام شده روی این دارو، رشد سلولی با سرعت بسیار بالاتری صورت گرفته است، همچنین تاییدیه مرکز مطالعات مقایسه‌ای دانشگاه علوم‌پزشکی شیراز، ضد باکتری عفونتی و سمی بودن این فرآورده دارویی را تأیید می‌کند.

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان، از کاربردهای متنوع پماد برازمبل می‌گوید و ادامه می‌دهد: این محصول علاوه بر زخم‌های سطحی می‌تواند در درمان زخم‌های پوستی و سلولی، زخم‌های دیابتی و زخم بستر به خوبی کارآمدی خود را نشان دهد.

وی این محصول تولیدشده را منحصر به فرد و بدون نمونه مشابه خارجی عنوان می‌کند و ادامه می‌دهد: این پماد با توجه به ویژگی‌های یادشده و برخورداری از خواص ویژه، در نوع خود مشابه دیگری ندارد.

این فعال فناور ادامه داد: این محصول همچنین دارای ویژگی انعطاف دمایی بالایی است و در دماهای مختلف قابل نگهداری بوده و فاسد نمی‌شود، ضمن این‌که فرآیند ترمیم سلولی را به طور کامل محقق می‌کند.

وی با اشاره به نقش‌آفرینی دانش‌آموختگان و متخصصان دانشگاهی و پژوهشگاهی در این شرکت دانش‌بنیان گفت: تعدادی از دانش‌آموختگان متخصص در حوزه‌های تخصصی چون سلول‌های بنیادی، زیست‌فناوری و سرطان در این شرکت مشغول فعالیت هستند و بر روی تحقیق و توسعه محصولات دانش‌بنیان جدید کار می‌کنند.

محمدی با اشاره به کارآمدی پایه این محصول دانش‌بنیان در دیگر حوزه‌های درمانی می‌گوید: این محصول با مختصری تغییرات فرمولی کارآمدی خود را در بهبود درمان بیماری سالک نیز اثبات کرده است و مقدمات و مکاتبات با وزارت صحت افغانستان صورت گرفته تا این محصول بتواند در صورت ورود به بازار این کشور، به درمان بیش از ۷۰ هزار بیمار مبتلا به این عارضه کمک کند.

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۱۵۰۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، حمزه کازرونی مدیرعامل شرکت دانش بنیان فعال درزمینه تولید مواد نانو ساختار و  مستقر در پارک فناوری پردیس در خصوص فعالیت‌های این شرکت توضیح داد: حوزه فعالیت این شرکت در تولید کاتالیست‌ها و مواد نانوساختار است که از سال ۱۳۸۹ فعالیت خود را آغاز کرده است. مأموریت شرکت، ورود در فناوری‌های سطح بالا در نانوفناوری است.

وی افزود: عمده محصولات تولیدی و فناوری‌های توسعه یافته در این شرکت دانش‌بنیان در اختیار چند شرکت محدود در جهان بوده که توسط متخصصان این شرکت بومی سازی شده است.

کازرونی نمونه‌هایی آورد و گفت: به عنوان نمونه در حوزه کاتالیست ها، این شرکت بر روی کاتالیست‌های ریفرمینگ نفتا فعالیت داشته است که در تولید بنزین کاربرد دارد.

کازرونی ادامه داد: از دیگر محصولات جدید این شرکت می‌توان به نانوافزودنی سوخت دیزل اشاره کرد که جزو آخرین فناوری‌های افزودنی سوخت می‌باشد و در اختیار یک شرکت آمریکایی بوده است که در داخل بومی سازی شده است.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان، در پایان از تولید لیسانس بر اساس فناوری ODH خبر داد و گفت: این لیسانس برای اولین بار در دنیا توسط این شرکت ایجاد شده و برنامه ریزی جهت توسعه فناوری آن در مقیاس صنعتی در حال اجرا است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر محصولی ازشرکتی دانش‌بنیان
  • بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • سود مشارکت خودروسازان و دانش‌بنیان‌ها در تولید قطعات خودرویی
  • سازمان اوقاف از جهش اقتصادی و مؤسسات دانش‌بنیان حمایت می‌کند
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند
  • بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر توسط یک شرکت دانش‌بنیان
  • افزایش اشتغالزایی و رونق تولید از آثار و برکات وقف محسوب می‌شود
  • جهش تولید با ورود شرکت‌های دانش‌بنیان ‌محقق می‌شود