Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-30@13:15:16 GMT

التیام زخم‌های سوختگی با فناوری گیاهی

تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۹۶۶۲۴۰

التیام زخم‌های سوختگی با فناوری گیاهی

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز، این شرکت دانش بنیان داخلی در پارک علم و فناوری استان قم مستقر است و نتیجه تحقیقات به عمل آمده در این شرکت، اختراع بیش از چهل نوع داروی گیاهی برای درمان انواع بیماری ها است.

محمد زاهدی الوندی مدیر عامل شرکت اکسیر بقای ستاره سعادت درباره محصولات تولیدی شرکت، می گوید: در حال حاضر تنها یک داروی ما به مرحله تولید رسیده است و 40 داروی دیگر در مرحله ثبت اختراع قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: داروی تولید شده در شرکت پماد درمانی سوختگی و زخم بستر گل زوفا است، این پماد برای زخم بستر، زخم های دیپریدی و انواع زخم های ناشی از آفتاب سوختگی، آتش، آب جوش، عرق سوزی و سایر آلاینده های شیمایی مورد استفاده قرار می گیرد. تمام فرمولاسیون آن کاملا طبیعی و گیاهی است.

به گفته این فعال دانش بنیانی، در حال حاضر حدود 5 هزار عدد از این پماد در کشور تولید شده است. حدود 2 هزار پماد از این تعداد، در شهرهای قم، اراک و ساوه به فروش رسیده است. اما با توجه به این که این پماد تازه به مرحله تولید رسیده است؛ هنوز اقدام موثری برای فروش بیشتر نکرده ایم.

وی همچنین تصریح کرد: برای بازار هدف دولت باید برنامه‌ریزی کند و شرکت‌هایی را مورد حمایت قرار دهد. اگر از شرکت های دانش بنیان حمایت شود، شرکت می تواند نیاز بازار را برطرف و عرضه و تقاضای خود را مدیریت کند و بدون دغدغه به تحقیق و نوآوری بپردازد.

مدیر عامل این شرکت دانش بنیان که در پارک علم و فناوری استان قم مستقر است، در ادامه عنوان کرد: برای تولید محصول خود از صندوق نوآوری و شکوفایی وام دریافت کردیم. البته اگر میزان این حمایت ها بیشتر شود، قطعا شرکت ها هم دغدغه کمتری برای تولید محصولات خود دارند.

وی درباره تعداد شاغلان در این واحد صنعتی، گفت: در حال حاضر با توجه به این که در مرحله ثبت اختراعات خود هستیم، تنها 5 نفر از متخصصان حوزه گیاهان دارویی در شرکت ما فعالیت می کنند؛ اما با توسعه تولیدات خود، تلاش می کنیم بر تعداد شاغلان در شرکت بیافزاییم.

پایان پیام/

306 / 159 شرک دانش بنیان فناوری گیاهی داروهای جدید درمان سوختگی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: فناوری گیاهی داروهای جدید درمان سوختگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۶۶۲۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه فناوری موجب برتری کشور‌ها می‌شود

علیرضا رهایی، رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر در آیین افتتاح موزه این دانشگاه، با اشاره به اهمیت علم و فناوری در دنیای امروز، مطرح کرد:  آنچه موجب برتری کشورها می‌شود، میزان پیشرفت در زمینه‌های مرتبط با توسعه فناوری است و شاید بسیاری از معیارهایی که در دنیا مطرح بود، امروز تغییر یافته است.

او گفت: اگرچه در کشور ما شاید توجه دیر هنگامی به موضوع علم و فناوری شد اما خوشبختانه در دو دهه اخیر با فرمایشات رهبر معظم انقلاب و توسعه حوزه معاونت علمی ریاست جمهوری، جهشی در این حوزه‌ها رخ داد و آن عقب ماندگی‌ها که شاید در سال‌های اولیه مطرح بود تا حد زیادی جبران شده و خواهد شد. ایجاد پارک‌های فناوری، توسعه شرکت‌های دانش بنیان و تولید محصولات دانش بنیان دستاورد این فعالیت‌ها است.

رئیس دانشگاه امیرکبیر با اشاره به شعارهای سالانه با بیان اینکه در سال‌‌های اخیر این شعارها به سمت اقتصاد دانش بنیان و صنعت دانش بنیان سوق داده شده است، مطرح کرد: اگر به شعار امسال که جهش تولید با مشارکت مردم است توجه کنیم، مجددا موضوع تولید مورد توجه قرار گرفته است.

او این تولید را شامل تولید دانش بنیان دانست و ادامه داد: از این رو هم‌ نقش معاونت به عنوان سیاست گذار برجسته است و هم دانشگاه ها در مسیر تولید دانش بنیان باید فعالیت و پتانسیل خود را در آن هدایت کنند و در این زمینه دانشگاه صنعتی امیرکبیر که از دیرباز در حوزه‌های پروژه‌های صنعتی فعال بوده است نقش مهم و برجسته ای در تحقق این شعار خواهد داشت.

رهایی تاکید کرد: همکاری های بزرگی که ما با صنایع مختلف هوایی، دریایی، بخش های مرتبط با انرژی و نفت و پتروشیمی داریم، موید آن است که عزم دانشگاه جزم است تا امکانات خود را در مسیر توسعه فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان قرار دهد تا نقش مهمی در تحول اقتصاد دانش بنیان داشته باشد.

وی با اشاره به ارتباطات این دانشگاه با معاونت علمی، خاطر نشان کرد: در سال‌های اخیر جلساتی را برگزار کردیم و مراسم امروز نیز مبدا تحولی در این همکاری جدی است و امیدواریم از این زمینه های همکاری بیشترین بهره را ببریم.

در ادامه ویدئوی از موزه دانشگاه امیرکبیر که روز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت افتتاح شد را مشاهده می‌کنید.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی دانشگاه و كنكور

دیگر خبرها

  • تولید کیت‌های استخراج DNA و RNA با قیمتی بسیار پایین‌تر از نمونه خارجی
  • توسعه فناوری موجب برتری کشور‌ها می‌شود
  • تولید کیت‌های استخراج DNA با یک‌بیستم قیمت نمونه اروپایی
  • نوآوری و کیفیت در مسیر سلامت؛ با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • مالکیت فکری ستون اصلی «اقتصاد دانش بنیان»
  • در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم
  • نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت
  • بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان